elenfrde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην πανέμορφη περιοχή της Μάνης στη Νότια Πελοπόννησο, μία βιομηχανία παραγωγής βιολογικού ελαιόλαδου χρειάστηκε λύση για να καλύψει τις ανάγκες της σε νερό.

Η Lorentz PSk3-15 C-SJ8-44 ήταν η ιδανική επιλογή καθώς μπορεί να αντλήσει πάνω από 50 m3 την ημέρα για υψομετρική διαφορά έως 150 m. Μέσω μιας εγκατάστασης φωτοβολταϊκής ισχύος, η βιομηχανία μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις σε νερό κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης, η υβριδική λειτουργία του ελεγκτή PSk3 εξασφαλίζει τη δυνατότητα άντλησης περισσότερου νερού σε περίπτωση επιπλέον αναγκών.

 

Με τον υβριδικό controller νέας γενιάς PSk3, η αντλία μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο με φωτοβολταϊκά αλλά και με δίκτυο ή γεννήτρια. Έτσι ο χρήστης έχει την επιλογή να λειτουργήσει την αντλία το βράδυ ή τις ημέρες που δεν έχει ηλιοφάνεια, διασφαλίζοντας έτσι την παροχή νερού που χρειάζεται.

 

ps3 wallpaper en image 2

 

Στο σύστημα χρησιμοποιήθηκαν:

Αντλία & Controller PSk3-15 C-SJ8-44

Πάνελ 280W x 44

Αισθητήρας πίεσης Lorentz LPS-1000

Επιτηρητής στάθμης Lorentz Well Probe V2

Πίνακας ασφαλειών & αντικεραυνικής προστασίας.

 

Eshop - B2B

Ηλεκτρονικό κατάστημα με πολλές δυνατότητες και ευκολίες χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας ή κάνετε εγγραφή για να επωφεληθείτε.

Eshop


Επικοινωνήστε μαζί μας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 75 63 166
  210 75 63 266
  Αριστοτέλους 16 & Ομήρου

Χάρτης

Pals Power & Energy Solutions

Χάρτης

Κατάλογοι

Κατάλογος προϊόντων Pals σε ηλεκτρονική μορφή

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Today485
Total3715211