Greek English French German

Μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή και τεχνική υποστήριξη από την PALS

Σε όλα μας τα προϊόντα Προσφέρουμε Ολοκληρωμένη Μελέτη και Εγκατάσταση.  Τεχνική υποστήριξη, Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής σε συστήματα ΑΠΕ και UPS. Επίσης  Προσφέρουμε Εργασίες Αντικατάστασης Λαμπτήρων παλαιάς με νέας τεχνολογίας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας είναι η εγγύηση για την σωστή εγκατάσταση και λειτουργία του φωτοβολταϊκού συστήματος, ή της μονάδας UPS. Έχουμε  άριστα ειδικευμένους  τεχνικούς, με εκπαίδευση στην Ελλάδα, Γερμανία και Ιταλία. Πολλούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις όλων των συστημάτων μας. UPS, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, ΗΛΙΑΚΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ, ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΩΝ, ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ  ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΩΝ και πολλών άλλων. Εντός και εκτός  Εταιρείας.

Αν έχετε είδη εγκατεστημένο κάποιο μηχάνημα  UPS ή σύστημα ΑΠΕ,  Οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα έχετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνήστε με το 210-7563166 και ζητήστε το τεχνικό τμήμα ή με E-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι υψηλής ποιότητας και διαθέτουν πιστοποιητικά CE & ISO και  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PALS. Όλοι οι τομείς και οι διαδικασίες της PALS φέρουν την πιστοποίηση ΕΝ ISO 9001: 2008

Η εταιρεία PALS έχει οργανωμένο επισκευαστικό τμήμα

Η εταιρεία PALS έχει οργανωμένο επισκευαστικό τμήμα για όλα τα μηχανήματα που έχει πουλήσει ή εγκαταστήσει. Οι  τεχνικοί μας έχουν εκπαίδευση και ειδίκευση από τα εργοστάσια κατασκευής των αντίστοιχων μηχανημάτων. Studer – Lorentz – Silentwind – Cotek – Tecnoware – Powertronix – Powerspout – Phocos – Epsolar – PowerMaster – Mean Well.

Λόγο της εμπειρίας μας σε μεγάλη γκάμα επισκευής μηχανημάτων UPS  - υποσυστημάτων ΑΠΕ (inverter – ρυθμιστές φόρτισης – φορτιστές  - τροφοδοτικά – αυτοματισμοί κλπ.), έχουμε δυνατότητα επισκευής μηχανημάτων και άλλων εταιριών εκτός των δικόν μας εταιριών.

Μας φέρνεται το μηχάνημα που είναι για επισκευή ή ερχόμαστε εμείς και το βλέπουμε, βρίσκουμε τη βλάβη και σας ενημερώνουμε για το κόστος επισκευής πριν γίνει η επισκευή, ή σας προτείνουμε την αντικατάσταση του με άλλο ίδιας δυνατότητας, εφόσον το κόστος επισκευής είναι απαγορευτικό.

Η εταιρία PALS έχει οργανωμένο εξωτερικό συνεργείο για τη συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Η εταιρία PALS έχει οργανωμένο εξωτερικό συνεργείο για τη συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων (αυτόνομων και διασυνδεδεμέων) – αυτόνομων ανεμογεννητριών – υδρογεννητριών – ηλιακών αντλιών.

Συντήρηση φωτοβολταϊκής εγκατάστασης συνδεδεμένης με το ηλεκτρικό δίκτυο.

 1. Καθαρισμός μετατροπέα 
 2. Έλεγχος Φ/Β εγκατάστασης για βραχυκύκλωμα γείωσης.
 3. Έλεγχος λειτουργίας βαρίστορ.
 4. Αντικατάσταση βαρίστορ.
 5. Καθαρισμός ανεμιστήρων.
 6. 'Έλεγχος λειτουργίας των ανεμιστήρων.
 7. Σφίξιμο επαφών ηλεκτρικών πινάκων και μετατροπέα.
 8. Οπτικός έλεγχος όλης της εγκατάστασης.
 9. Αναζήτηση σφαλμάτων.

9.1.  Σήματα LED.

9.2.  Μηνύματα σφάλματος.

9.3.  Μηνύματα συμβάντων.
      10.  
Επανενεργοποίηση μετατροπέα.

Συντήρηση αυτόνομης φωτοβολταϊκής εγκατάστασης

 1. Καθαρισμός μετατροπέα
 2. Καθαρισμός ρυθμιστών φόρτισης
 3. Έλεγχος και σφίξιμο επαφών σε ηλεκτρικούς πίνακες κλπ.
 4. Καθαρισμός μπαταρίας – καθαρισμός και σφίξιμο πόλων
 5. Συμπλήρωση υγρών μπαταρίας.
 6. Έλεγχος χωρητικότητας μπαταρίας
 7. Συντήρηση ανεμογεννήτριας

7.1. Κατέβασμα ανεμογεννήτριας

7.2. Έλεγχος πτερυγίων  και σφίξιμο στις βίδες.

7.3. Ανέβασμα ανεμογεννήτριας σφίξιμο αντηρίδων
       8.   
Έλεγχος και συντήρηση ηλεκτρογεννήτριας βάση οδηγιών κατασκευαστή

 1. Έλεγχος όλων των καλωδιώσεων και ηλεκτρικής εγκατάστασης συστήματος.

Όλες οι εργασίες συντήρησης γίνονται βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή των επιμέρους υποσυστημάτων και μπορεί να είναι τρίμηνες – εξάμηνες – ετήσιες κλπ. Αυτές οι εργασίες που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο ενδεικτικές και διαφοροποιούνται ανάλογα με την εκάστοτε εγκατάσταση.

Η εταιρεία μας κρατάει αρχείο όλων των συστημάτων ΑΠΕ που έχει εγκαταστήσει και ενημερώνει αντίστοιχα για κάθε προγραμματισμένη συντήρηση από την ημέρα της εγκατάστασης και λειτουργίας τους.

Υπηρεσίες συντήρησης

Η Εταιρεία PALS διαθέτει οργανωμένο τεχνικό τμήμα συντήρησης των συστημάτων που έχει εγκαταστήσει, με ηλεκτρονικό αρχείο παρακολούθησης για την καλή και μακροχρόνια λειτουργία τους. Είμαστε σε θέση να ενημερώνουμε τους πελάτες μας για την έγκαιρη συντήρηση των μηχανημάτων μας πριν παρουσιάσουν πρόβλημα, κάτι πολύ σημαντικό για επαγγελματικές εφαρμογές αδιάλειπτης παροχής ισχύος, όπως πολύ καλά γνωρίζεται.

Έχουμε τέσσερεις τεχνικούς άριστα ειδικευμένους, με εκπαίδευση στην Ελλάδα και την Ιταλία, και πολλούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις όλων των συστημάτων μας. UPS, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΩΝ, ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ και ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΩΝ. Εντός και εκτός Έταιρείας. 

Επικοινωνήστε με το 210-7563166 και ζητήστε το τεχνικό τμήμαή με E-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Για εξυπηρέτηση όλο το εικοσιτετράωρο  κιν. τηλέφωνο : 6979550567

Oποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα έχετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν έχετε είδη εγκατεστημένο κάποιο μηχάνημα ή σύστημα δικό μας να είστε σίγουροι ότι θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.