Greek English French German

ERA-PLUS-1,1 UPS TECNOWARE 1100VA

01.01.0033 UPS TECNOWARE ERA-PLUS-1100VA

 UPS ERA PLUS 1100 VA, σχεδιασμένο με το καινοτόμο σύστημα ισχύος eco που χάρη στην πλήρη ψηφιακή διαχείριση από μίκροτσιπ, βελτιστοποιεί την κατανάλωση και αυξάνει την αποδοτικότητα της επαναφόρτισης των μπαταριών. Κάνει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% έναντι των παραδοσιακών φορτιστών. Εξοπλισμένο με 2 πρίζες σούκο προστατευμένες έναντι διακοπών, υπέρτασης ή χαμηλής τάσης . διαχείριση υπολογιστών μέσω θύρας usb και προγράμματος software. ( Δωρεάν από www.tecnoware.com ).

  • Διαστάσεις : 10x14x28 cm
  • Βάρος : 4,5 kg
  • Αυτονομία : 10 min
  • 1 battery 12V/7,2Ah

Νέα σειρά UPS On – line TECNOWARE EVO DSP 1.2KVA – 2.4KVA - 3.6KVA

Η σειρά ups on – line διπλής μετατροπής EVO DSP  1.2 – 2.4 -  3.6KVA μονοφασικό, αποτελείτε από τρία μηχανήματα , στα 1.2 – 2.4 – 3.6Kva. Διαθέτει αυτόματο και χειροκίνητο bay pas, και σειριακή και USB έξοδο για σύνδεση με υπολογιστή. Κατόπιν επιλογής και κάρτα SNMPS/Dry Contacts για σύνδεση σε δίκτυο υπολογιστών.
Έχει επίσης EPO (χειροκίνητη Διακοπή παροχή ισχύος λόγο έκτακτης ανάγκης).
Η στάνταρ αυτονομία όλης της σειράς είναι 10 – 12 λεπτά με πλήρες φορτίο.
Μπορεί να δεχθεί και εξωτερικά κιβώτια μπαταριών για αύξηση της αυτονομίας των φορτίων, με έξτρα φορτιστές, για φόρτιση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο χρόνος μεταγωγής από ΔΕΗ σε μπαταρίες είναι 0ms όπως σε όλα τα on line μηχανήματα αυτής της κατηγορίας, και η υπερφόρτωση του μπορεί να φτάσει το 130% για 100msec.
Η διακύμανση τάσεως εξόδου είναι +-2%
Ο συντελεστής ισχύος των μηχανημάτων είναι 0,7 που σημαίνει παροχή ισχύος 1.2kva=840watt – 2.4kva=16800watt – 3.6kva=2520watt. Η αρμονική παραμόρφωση είναι λιγότερο από 3% για γραμμικό φορτίο.
Διαθέτη κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και αλλαγή συχνότητας λειτουργίας στην είσοδο ή στην έξοδο 50hz – 60hz.  
Απαιτείτε καθαρός και αεριζόμενος χώρος απαλλαγμένος από υγρασία, με όσο το δυνατόν σταθερή θερμοκρασία, για την μακροζωία της μπαταρίας και του μηχανήματος.

UPS On – Line διπλής μετατροπής EVO DSP 6KVA – 10KVA μονοφασικό, σε Tower και Rack Mount 6KVA και 10KVA

 Η σειρά UPS On – Line  διπλής μετατροπής EVO DSP  6KVA  – 10KVA TECNOWARE μονοφασικό, σε Tower και RackMount 6KVA  και 10KVA. Βασίζεται στο σχεδιασμό On-Line Double Conversion τεχνολογίας  Trans formless (VFI-SS-111)  IGBT Rectifier, έλεγχος  DSP (Digital Signal Processor)
Active Power Factor Correction (0.99)
 Διαθέτει αυτόματο και χειροκίνητο bay pas.

Παράλληλη σύνδεση μέχρι και 4 μονάδων για μελλοντική αύξηση της ισχύος των φορτίων. Σειριακή και USB έξοδο για σύνδεση με υπολογιστή. Κατόπιν επιλογής και κάρτα SNMPS για σύνδεση σε δίκτυο υπολογιστών. Έχει επίσης EPO (χειροκίνητη Διακοπή παροχή ισχύος). 

Περισσότερα...

UPS Line Interactive ΣΕΙΡΑ EXA LCD 0,9ΚVA – 3,2ΚVA ΜΕ ΗΜΙΤΟΝΙΚΗ ΕΞΟΔΟ

UPS Line Interactive ΣΕΙΡΑ EXA DSP   1,1ΚVA – 3,2ΚVA   ΜΕ ΗΜΙΤΟΝΙΚΗ ΕΞΟΔΟ
Χρήση: Ενεργειακά τζάκιαγια κυκλοφορία αέρα ή κυκλοφορία νερού ,Υπολογιστές, τηλεφωνικά κέντρα, επαγγελματικός εξοπλισμός, γραφεία, επιχειρήσεις.
Για τα ενεργειακά τζάκια η αυτονομία για κυκλοφορία αέρα ή κυκλοφορία νερού είναι από 30΄ - 60΄.
Σταθεροποίηση τάσης    (AVR),  Διακοπή ρεύματος,  Υπέρταση δικτύου, Χαμηλή τάση δικτύου.
Κύρια Χαρακτηριστικά. Οθόνη LCD,  Πρίζες εξόδου τύπου IEC, Μικρό βάρος και  διαστάσεις,  Χαμηλός θόρυβος, Εύκολη εγκατάσταση,  Διαχείριση UPS με software UPSILON 2000 (compatible with WINDOWS, UNIX, LINUX, κλπ.).
Τηλεφωνική προστασία  με RJ11 plug
Αυτόματη επανεκκίνηση μετά την επαναφορά της  τάσης.
ECOPOWER. Σύστημα  εξοικονόμησης ενέργειας.  Χάρη στην πλήρη διαχείριση από ειδικό μικροεπεξεργαστή βελτιστοποιεί την κατανάλωση και αυξάνει την αποδοτικότητα της επαναφόρτισης των μπαταριών. Εξοικονομεί ενέργεια έως και 50% έναντι των παραδοσιακών φορτιστών UPS.

Ανεμογεννήτριες

Ανεμογεννήτριες Silentwind 12V ή 24V 48V 450W+, με νέο σχεδιασμό πτερυγίων για αθόρυβη λειτουργία. Μέση παραγόμενη ενέργεια το μήνα στα 6 m/s) 38 kWh. Κατάλληλη για εφαρμογές κοντά σε θάλασσα.

Περισσότερα

e-Shop Business to Business

Παραγγελίες των προϊόντων μπορείτε να κάνετε μέσα από ηλεκτρονικό κατάστημα Business 2 Business PALS, ή τηλεφωνικά στο 210-7563166.
Όλες οι επιλογές προϊόντων μας έχουν σαν βασικό στόχο την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών CO2. Ελπίζουμε ότι και εσείς μοιράζεστε στον ίδιο βαθμό με εμάς τις ανησυχίες μας.

 

e-Shop-Ηλεκτρονικό Κατάστημα