Greek English French German

Έξυπνη Κατοικία
Νέα έξυπνη γενιά μετρητών παρακολούθησης και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας OWL Intuition™ , μέσω διαδικτύου για οικιακούς εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Η νέα μας online εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα να ελέγχετε άμεσα τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του χώρου σας, από παντού και όποτε εσείς το θέλετε! Η υπηρεσία αυτή διατίθεται εντελώς Δωρεάν, Διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά Smartphone iphone και Android, για μεγαλύτερη ευελιξία και ενημέρωση.

Ασύρματη παρακολούθηση και έλεγχος θερμοκρασίας κατοικίας

Το νέο OWL Intuition-c αντικαθιστά το θερμοστάτη χώρου και μπορεί να παρακολουθεί με ψηφιακή ανίχνευση τη θερμοκρασία του λέβητα αυξάνοντας ή ελαττώνοντας τη θερμοκρασία του χώρου σας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Οι λειτουργίες αυξομείωσης της θερμοκρασίας μπορεί να γίνουν από εσάς μέσω του smart phone ή tablet, είτε από το θερμοστάτη ή με πλήκτρα δωματίου σε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας.

Έξυπνος Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας OWL +USB
Ο μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας OWL με USB παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση της χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στην οθόνη, έτοιμα να φορτωθούν σε έναν υπολογιστή. Η πρόσθετη αυτή “Track & Store” Λειτουργία, σε συνδυασμό με κυλιόμενη ικανότητα μνήμης διασφαλίζει ότι αυτή η κομψή συσκευή θα εμφανίσει τάσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, βοηθώντας τους χρήστες να προβαίνουν σε ανάλογες αποφάσεις σχετικά με το πώς να ελέγξουν τις καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος του νοικοκυριού τους.

Έξυπνος Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας QWL Micro+

Ο μετρητής ενέργειας OWL micro+ είναι ο πρώτος μετρητής από τη νέα γενιά οικιακών μετρητών παρακολούθησης ενέργειας OWL. Ασύρματος και εύκολος στη χρήση, τοποθετείτε οπουδήποτε και σας βοηθά να μειώσετε την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και κατ΄ επέκταση στη μείωση αερίων του θερμοκηπίου . Ο OWL micro+ διαθέτει νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, υψηλή ποιότητα κατασκευής και χαμηλό κόστος απόκτησης κάτι που βοηθάει στη γρήγορη απόσβεση του προϊόντος .

  • OWL Intuition
  • Heating OWL
  • OWL +USB-Monitor
  • OWL Micro+

Η νέα έξυπνη γενιά μετρητών παρακολούθησης και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας OWL Intuition™ , μέσω διαδικτύου

Η νέα έξυπνη γενιά μετρητών παρακολούθησης και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας OWL Intuition™ , μέσω διαδικτύου για οικιακούς εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.
Η OWL Intuition™ είναι ένα σπονδυλωτό, συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου που μπορεί να διαχειριστεί όλα τα κύρια χαρακτηριστικά κατανάλωσης και χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, παραγωγή ηλιακής φωτοβολταϊκής ενέργειας, κεντρική θέρμανση και ζεστό νερό. Κάθε ενότητα μπορεί να προστεθεί ξεχωριστά για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο διαχείρισης της ενέργειας στο σπίτι το γραφείο ή τη βιομηχανία, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα, με πολύ σημαντικές μειώσεις στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Αυτή η μοναδική έξυπνη τεχνολογία στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τους λογαριασμούς στο νοικοκυριό σας σε ενέργεια έως 25%. (ανήκει στην κατηγορία των προϊόντων τα οποία προωθούν την θετική αλλαγή συμπεριφοράς ως προς την κατανάλωση ενέργειας).

Στη δικτυακή πύλη OWL
μεταφέρονται αυτόματα και με ασφάλεια όλα τα δεδομένα σε αντίστοιχη πλατφόρμα λογισμικού, όπου μπορείτε να συνδεθείτε για να δείτε ζωντανά τα ιστορικά δεδομένα σας, από οποιοδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, οπουδήποτε! Ή αν θέλετε, πρόσβαση στο OWL Intuition από το smartphone σας, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό iPhone ή Android app. Kαι τα δύο θα είναι διαθέσιμα για ΔΩΡΕΑΝ κατέβασμα από το καλοκαίρι του 2012. Το Δίκτυο OWL συνδέεται απλά στο υπάρχον broadband router και συνδέετε ασύρματα με τον πομπό του αισθητήρα OWL.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τα ενεργειακά δεδομένα συνεχώς συλλέγονται και αποθηκεύονται στο OWL Intuition και μέσω της υπάρχουσα σύνδεσή σας, Internet ευρείας ζώνης (broadband), Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί σε πραγματικό χρόνο μπορούν να προβληθούν μέσω:
Προγράμματος περιήγησης στο Web (συμπεριλαμβανομένων των iPad) για iPhone, Android, smart phones και OWL οθόνες παρακολούθησης ηλεκτρικής ενέργειας.
Σαφείς συνοπτικές πληροφορίες με λεπτομερείς τιμές και Ευανάγνωστα γραφήματα.
Εκτύπωση ή κατέβασμα γραφημάτων.
Υποστηρίζει 7 οικονομικά και χρονικά τιμολόγια.
Μηνύματα για κατανάλωση EcoNudge σε πραγματικό χρόνο.
Λήψη CSV αρχείου δεδομένων για δική σας ανάλυση.
Προαιρετική μεταφορά δεδομένων μέσω πρωτοκόλλων Multicast, ή UDP.
Αναβάθμιση λογισμικού για νέες δυνατότητες και υπηρεσίες.

Γενικά χαρακτηριστικά
Συχνότητα λειτουργίας 433MHz
Network OWL Gateway – 433MHz και 868MHz
Απόσταση ενεργοποίησης πάνω από 30m
χρόνος ανανέωσης κάθε 12 δευτερόλεπτα
λειτουργία μπαταρίας > 14 Μήνες
αισθητήριο 230-240VAC 71A με επαγωγική σύνδεση στον κεντρικό αγωγό.
θερμοκρασία λειτουργίας : -25 °C to +65 °C
Σχετική υγρασία : 25% to 95%
θερμοκρασία λειτουργίας : 0 °C to 40 °C
Βαθμός προστασίας : IP30

Για Παραγγελίες των Προϊόντων OWL

Παραγγελίες των προϊόντων OWLμπορείτε να κάνετε μέσα απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

 

Για παραγγελίες πατήστε εδώ..

  • OWL
  • OWL Heating