Greek English French German

Έξυπνη Κατοικία
Νέα έξυπνη γενιά μετρητών παρακολούθησης και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας OWL Intuition™ , μέσω διαδικτύου για οικιακούς εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Η νέα μας online εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα να ελέγχετε άμεσα τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του χώρου σας, από παντού και όποτε εσείς το θέλετε! Η υπηρεσία αυτή διατίθεται εντελώς Δωρεάν, Διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά Smartphone iphone και Android, για μεγαλύτερη ευελιξία και ενημέρωση.

Ασύρματη παρακολούθηση και έλεγχος θερμοκρασίας κατοικίας

Το νέο OWL Intuition-c αντικαθιστά το θερμοστάτη χώρου και μπορεί να παρακολουθεί με ψηφιακή ανίχνευση τη θερμοκρασία του λέβητα αυξάνοντας ή ελαττώνοντας τη θερμοκρασία του χώρου σας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Οι λειτουργίες αυξομείωσης της θερμοκρασίας μπορεί να γίνουν από εσάς μέσω του smart phone ή tablet, είτε από το θερμοστάτη ή με πλήκτρα δωματίου σε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας.

Έξυπνος Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας OWL +USB
Ο μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας OWL με USB παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση της χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στην οθόνη, έτοιμα να φορτωθούν σε έναν υπολογιστή. Η πρόσθετη αυτή “Track & Store” Λειτουργία, σε συνδυασμό με κυλιόμενη ικανότητα μνήμης διασφαλίζει ότι αυτή η κομψή συσκευή θα εμφανίσει τάσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, βοηθώντας τους χρήστες να προβαίνουν σε ανάλογες αποφάσεις σχετικά με το πώς να ελέγξουν τις καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος του νοικοκυριού τους.

Έξυπνος Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας QWL Micro+

Ο μετρητής ενέργειας OWL micro+ είναι ο πρώτος μετρητής από τη νέα γενιά οικιακών μετρητών παρακολούθησης ενέργειας OWL. Ασύρματος και εύκολος στη χρήση, τοποθετείτε οπουδήποτε και σας βοηθά να μειώσετε την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και κατ΄ επέκταση στη μείωση αερίων του θερμοκηπίου . Ο OWL micro+ διαθέτει νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, υψηλή ποιότητα κατασκευής και χαμηλό κόστος απόκτησης κάτι που βοηθάει στη γρήγορη απόσβεση του προϊόντος .

  • OWL Intuition
  • Heating OWL
  • OWL +USB-Monitor
  • OWL Micro+

Σύστημα ελέγχου θέρμανσης και ζεστού νερού κατοικίας με OWL intuition-H

OWL Intuition-H είναι για τα σπίτια με λέβητα combi (ζεστό νερό σε πρώτη ζήτηση και με δεξαμενή ζεστού νερού boiler). Ο ενσύρματος θερμοστάτης στο σπίτι αντικαθίσταται άμεσα από την OWL Intuition αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου και τοποθετήτε αισθητήρας θερμοκρασίας στη δεξαμενή νερού.

ο νέο OWL Intuition-Η αντικαθιστά το θερμοστάτη χώρου και μπορεί να παρακολουθεί με ψηφιακή ανίχνευση τη θερμοκρασία του λέβητα και δεξαμενής νερού αυξάνοντας ή ελαττώνοντας τη θερμοκρασία του χώρου σας ή της δεξαμενής νερού από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Οι λειτουργίες αυξομείωσης της θερμοκρασίας μπορεί να γίνουν από εσάς μέσω του web browser, smart phone ή tablet, είτε από το θερμοστάτη ή με πλήκτρα δωματίου σε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας, όπως : Comfort Mode, Standby mode, Away mode. Το OWL Intuition-H μαθαίνει τον τρόπο διαχείρισης της ενέργειας σε σχέση με τη θέρμανση του χώρου σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε εξοικονόμηση ενέργειας.

Κρατάει ιστορικό με δεδομένα θερμοκρασίας χώρου και νερού. Στέλνει αυτόματα μήνυμα όταν εντοπίζεται ευκαιρία εξοικονόμησης ενέργειας. Το OWL Intuition-H αποτελείται από δύο κύρια μέρη. Το OWL Δικτύου με ασύρματη σύνδεση του αισθητήρα δωματίου, το οποίο Συνδέεται απλά στο υπάρχον ευρυζωνικό δρομολογητή σας. Το δεύτερο κομμάτι είναι ένας κομψός αισθητήρα δωματίου ο οποίος απλώς αντικαθιστά τον υπάρχοντα θερμοστάτη σας. Έχει προηγμένη ψηφιακή ανίχνευση θερμοκρασίας και παρέχει τρία απλά μπουτόν για τούς βασικούς χειρισμούς θέρμανσης. Διαθέτει μπαταρία και χρησιμοποιεί την υπάρχουσα καλωδίωση ελέγχου του λέβητα σας. Εάν η καλωδίωση δεν υπάρχει μεταξύ του λέβητα και την επιθυμητή θέση αισθητήρα Room (αίθουσα ή σαλόνι), τότε θα απαιτηθεί ένα OWL Intuition-cw. Αυτό παρέχει ένα επιπλέον αισθητήρα δωματίου ο οποίος θα πρέπει να συνδεθεί δίπλα στο λέβητα.

Το Δίκτυο OWL παρέχει μια ασφαλή σύνδεση σε πλατφόρμα λογισμικού με τις συσκευές OWL. Μπορείτε να συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα χειριστήρια θέρμανσης με σαφές και εύκολο ταμπλό Internet από οποιοδήποτε υπολογιστή, οπουδήποτε! Android και iPhone Apps σας δίνει τον πλήρη έλεγχο, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Είναι διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε δωρεάν. Απλός και κομψός ο αισθητήρας δωματίου διαθέτει 3 πλήκτρα: Λειτουργία Comfort - αν αισθάνεστε κρύο και απλώς θα θέλατε θέρμανση, μπορείτε απλά να πατήσετε το Comfort. Κουμπί. Αναμονής (Standby) - Αν πάτε για την εργασία σας ή για ψώνια, πατήστε το κουμπί καθώς φεύγετε και η θέρμανση θα πέσει στην χαμηλότερη προ ρυθμισμένη θερμοκρασία. Λειτουργία απουσίας. (Away mode) - Αν φύγετε από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλετε να απενεργοποιήσετε τη θέρμανση απλά πατήστε το κουμπί Away.

Εύκολη εγκατάσταση σε υπάρχοντες χώρους και σε νέες κατασκευές ή μετασκευές. Κατάλληλο για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση.

Περιλαμβάνει : Network OWL με εξωτερική κεραία, τροφοδοτικό 230VAC/5VDC, καλώδιο Ethernet, θερμοστάτη χώρου (RBT-3C με μπαταρία), θερμοστάτη δεξαμενής νερού, πλάκα στερέωσης, 4xAAA αλκαλικές μπαταρίες, Εγχειρίδιο Εγκατάστασης.

Σύστημα ελέγχου θέρμανσης κατοικίας με intuition-c

OWL Intuition-c είναι για τα σπίτια με λέβητα combi (ζεστό νερό σε πρώτη ζήτηση και χωρίς δεξαμενή ζεστού νερού boiler). Ο ενσύρματος θερμοστάτης στο σπίτι αντικαθίσταται άμεσα από την OWL Intuition αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου.

Το νέο OWL Intuition-c αντικαθιστά το θερμοστάτη χώρου και μπορεί να παρακολουθεί με ψηφιακή ανίχνευση τη θερμοκρασία του λέβητα αυξάνοντας ή ελαττώνοντας τη θερμοκρασία του χώρου σας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Μπορεί να παίρνει μετεωρολογικά δεδομένα από το internet και να βελτιστοποιεί την απόδοση της θέρμανσης.

Οι λειτουργίες αυξομείωσης της θερμοκρασίας μπορεί να γίνουν από εσάς μέσω του web browser, smart phone ή tablet, είτε από το θερμοστάτη ή με πλήκτρα δωματίου σε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας, όπως : Comfort Mode, Standby mode, Away mode. Το OWL Intuition-c μαθαίνει τον τρόπο διαχείρισης της ενέργειας σε σχέση με τη θέρμανση του χώρου σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε εξοικονόμηση ενέργειας. Κρατάει ιστορικό με δεδομένα θερμοκρασίας χώρου και νερού. Στέλνει αυτόματα μήνυμα όταν εντοπίζεται ευκαιρία εξοικονόμησης ενέργειας.

Το OWL Intuition-c αποτελείται από δύο κύρια μέρη. Το OWL Δικτύου με ασύρματη σύνδεση του αισθητήρα δωματίου, το οποίο Συνδέεται απλά στο υπάρχον ευρυζωνικό δρομολογητή σας. Το δεύτερο κομμάτι είναι ένας κομψός αισθητήρα δωματίου ο οποίος απλώς αντικαθιστά τον υπάρχοντα θερμοστάτη σας. Έχει προηγμένη ψηφιακή ανίχνευση θερμοκρασίας και παρέχει τρία απλά μπουτόν για τούς βασικούς χειρισμούς θέρμανσης. Διαθέτει μπαταρία και χρησιμοποιεί την υπάρχουσα καλωδίωση ελέγχου του λέβητα σας.

Εάν η καλωδίωση δεν υπάρχει μεταξύ του λέβητα και την επιθυμητή θέση αισθητήρα Room (αίθουσα ή σαλόνι), τότε θα απαιτηθεί ένα OWL Intuition-cw. Αυτό παρέχει ένα επιπλέον αισθητήρα δωματίου ο οποίος θα πρέπει να συνδεθεί δίπλα στο λέβητα.

Το Δίκτυο OWL παρέχει μια ασφαλή σύνδεση σε πλατφόρμα λογισμικού με τις συσκευές OWL. Μπορείτε να συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα χειριστήρια θέρμανσης με σαφές και εύκολο ταμπλό Internet από οποιοδήποτε υπολογιστή, οπουδήποτε! Android και iPhone Apps σας δίνει τον πλήρη έλεγχο, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Είναι διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε δωρεάν.

Απλός και κομψός ο αισθητήρας δωματίου διαθέτει 3 πλήκτρα: Λειτουργία Comfort - αν αισθάνεστε κρύο και απλώς θα θέλατε θέρμανση, μπορείτε απλά να πατήσετε το Comfort. Κουμπί. Αναμονής (Standby) - Αν πάτε για την εργασία σας ή για ψώνια, πατήστε το κουμπί καθώς φεύγετε και η θέρμανση θα πέσει στην χαμηλότερη προ ρυθμισμένη θερμοκρασία. Λειτουργία απουσίας. (Away mode) - Αν φύγετε από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλετε να απενεργοποιήσετε τη θέρμανση απλά πατήστε το κουμπί Away. Εύκολη εγκατάσταση σε υπάρχοντες χώρους και σε νέες κατασκευές ή μετασκευές. Κατάλληλο για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση.

Περιλαμβάνει : Network OWL με εξωτερική κεραία, τροφοδοτικό 230VAC/5VDC, καλώδιο Ethernet, θερμοστάτη χώρου (RBT-3C με μπαταρία), πλάκα στερέωσης, 4xAAA αλκαλικές μπαταρίες, Εγχειρίδιο Εγκατάστασης.

Για Παραγγελίες των Προϊόντων OWL

Παραγγελίες των προϊόντων OWLμπορείτε να κάνετε μέσα απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

 

Για παραγγελίες πατήστε εδώ..

  • OWL
  • OWL Heating