Greek English French German

Έξυπνη Κατοικία
Νέα έξυπνη γενιά μετρητών παρακολούθησης και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας OWL Intuition™ , μέσω διαδικτύου για οικιακούς εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Η νέα μας online εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα να ελέγχετε άμεσα τη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του χώρου σας, από παντού και όποτε εσείς το θέλετε! Η υπηρεσία αυτή διατίθεται εντελώς Δωρεάν, Διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά Smartphone iphone και Android, για μεγαλύτερη ευελιξία και ενημέρωση.

Ασύρματη παρακολούθηση και έλεγχος θερμοκρασίας κατοικίας

Το νέο OWL Intuition-c αντικαθιστά το θερμοστάτη χώρου και μπορεί να παρακολουθεί με ψηφιακή ανίχνευση τη θερμοκρασία του λέβητα αυξάνοντας ή ελαττώνοντας τη θερμοκρασία του χώρου σας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Οι λειτουργίες αυξομείωσης της θερμοκρασίας μπορεί να γίνουν από εσάς μέσω του smart phone ή tablet, είτε από το θερμοστάτη ή με πλήκτρα δωματίου σε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας.

Έξυπνος Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας OWL +USB
Ο μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας OWL με USB παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση της χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στην οθόνη, έτοιμα να φορτωθούν σε έναν υπολογιστή. Η πρόσθετη αυτή “Track & Store” Λειτουργία, σε συνδυασμό με κυλιόμενη ικανότητα μνήμης διασφαλίζει ότι αυτή η κομψή συσκευή θα εμφανίσει τάσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, βοηθώντας τους χρήστες να προβαίνουν σε ανάλογες αποφάσεις σχετικά με το πώς να ελέγξουν τις καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος του νοικοκυριού τους.

Έξυπνος Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας QWL Micro+

Ο μετρητής ενέργειας OWL micro+ είναι ο πρώτος μετρητής από τη νέα γενιά οικιακών μετρητών παρακολούθησης ενέργειας OWL. Ασύρματος και εύκολος στη χρήση, τοποθετείτε οπουδήποτε και σας βοηθά να μειώσετε την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και κατ΄ επέκταση στη μείωση αερίων του θερμοκηπίου . Ο OWL micro+ διαθέτει νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, υψηλή ποιότητα κατασκευής και χαμηλό κόστος απόκτησης κάτι που βοηθάει στη γρήγορη απόσβεση του προϊόντος .

 • OWL Intuition
 • Heating OWL
 • OWL +USB-Monitor
 • OWL Micro+

Έξυπνη Κατοικία

OWL Intuition-pv μετρητές παραγωγής και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

OWL Intuition-pv μετρητές  ηλεκτρικής ενέργειας έχουν σχεδιαστεί για την παρακολούθηση της  κατανάλωσης  ενέργειας στο χώρο μας, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, παρακολουθώντας και κλείνοντας τις περιττές καταναλώσεις. Όταν διαθέτουμε και φωτοβολταϊκή εγκατάσταση ο μετρητής OWL Intuition-pv μπορεί να μετρήσει ταυτόχρονα και την παραγόμενη ενέργεια από φωτοβολταϊκά. σε πραγματικό χρόνο μεταφέροντας όλα τα δεδομένα σε δικτυακή πύλη owl τα οποία και μπορούν να παρουσιαστούν σε smart phone ή tablet.

Πώς λειτουργεί

Η δικτυακή πύλη OWL καταγράφει αυτόματα τα όλα στοιχεία κατανάλωσης και παραγωγής σας μέσα σε ασφαλή πλατφόρμα λογισμικού. Μπορείτε αφού συνδεθείτε από οποιοδήποτε συνδεδεμένο Διαδίκτυο υπολογιστή να δείτε ζωντανά σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία του φωτοβολταϊκού σας συστήματος καθώς και την κατανάλωση στο σπίτι σας, ή να δείτε την καταγραφή του ιστορικού των στοιχείων από οπουδήποτε! Η πρόσβαση στο μετρητή ενέργειας OWL Intuition-pv μπορεί να γίνει από το smartphone, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό iPhone ή Android app.

Σχεδιασμός Συστήματος

Ο μετρητές  ηλεκτρικής ενέργειας OWL Intuition-pv σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πόση ηλεκτρική ενέργεια παράγει το φωτοβολταϊκό σας σύστημα καθώς και την ενέργεια που καταναλώνεται στο σπίτι σας.

Υπάρχουν δύο ευρέως χρησιμοποιούμενες μέθοδοι καλωδίωσης – εγκατάστασης   φωτοβολταϊκών συστημάτων, δείτε παρακάτω διαγράμματα.

Αν έχετε ένα σύστημα τύπου 1 (οι εγκαταστάσεις στην Ελλάδα), τότε το μόνο που χρειάζεται να αγοράσετε είναι ένα μετρητή ενέργειας OWL Intuition-pv. Ωστόσο, αν έχετε ένα σύστημα τύπου 2 θα πρέπει να αγοράσετε  και το Y-Cable Pack.

Τύπος 1: Είναι όπου η τροφοδοσία από τον  φωτοβολταϊκό μετατροπέα είναι συνδεδεμένη στον πίνακα διανομής του δικτύου ηλεκτρικής εταιρείας με ξεχωριστό μετρητή παραγόμενης ενέργειας φωτοβολταϊκών και χρησιμοποιώντας ξεχωριστό οικιακό μετρητή κατανάλωσης ενέργειας.

 Τύπος 2. Στον τύπο 2 οι φωτοβολταϊκοί μετατροπείς συνδέονται  κατ 'ευθείαν στο πίνακα κατανάλωσης φορτίων. 

Τα ενεργειακά δεδομένα αυτόματα και συνεχώς συλλέγονται και αποθηκεύονται στη δικτυακή πύλη δικτύου OWL η οποία συνδέεται με την υπάρχουσα ευρυζωνική σύνδεσή σας στο Internet.

Σε πραγματικό χρόνο τα συσσωρευμένα δεδομένα μπορούν να προβληθούν μέσω:

Ενός Προγράμματος  περιήγησης στο Web (συμπεριλαμβανομένων των iPad)

iPhone και Android smartphones.

 • Σαφείς πληροφορίες περίληψης δεικτών τάσης με γραφικές παραστάσεις
 • Ευανάγνωστα γραφήματα με τιμές αναλυτικά στο πάνω μέρος.
 • Εκτύπωση ή κατέβασμα των γραφημάτων.
 • Υποστήριξη 7 οικονομικών τιμολογίων με χρόνους έναρξης και παύσης.
 • Προαιρετικά : μεταφορά στοιχείων μέσω πρωτοκόλλου Multicast
 • Το λογισμικό είναι αναβαθμίσιμο να παρέχει πρόσβαση σε μελλοντικές νέες δυνατότητες και υπηρεσίες

Για Παραγγελίες των Προϊόντων OWL

Παραγγελίες των προϊόντων OWLμπορείτε να κάνετε μέσα απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

 

Για παραγγελίες πατήστε εδώ..

 • OWL
 • OWL Heating